Till toppen

MACC Scandinavia har återigen blivit utvald av Region Skåne att vaccinera

MACC Scandinavia har återigen blivit utvald av Region Skåne som en av utförarna i den kommande covid-19-vaccineringen av framförallt dos 3 till samtliga invånare över 12 år.

- Vi är mycket stolta och glada över att återigen få förtroendet att vara en del i det samhällsviktiga arbetet med att på ett säkert och snabbt sätt se till att alla invånare får möjlighet att vaccinera sig.

- Vi arbetar sedan ett drygt år tillbaka intensivt med att bekämpa pandemin i form av provtagning och att bemanna vården. Fram till oktober var vi även den största privata vaccinatören i Region Skåne för vaccinering av dos 1 och 2 i Fas 4. Utöver detta arbetar vi även för fullt med att utveckla vårt vårdkoncept till att även innefatta bland annat hälsokontroller och företagshälsovård.

- Nu ser vi igen fram emot att vara med och bidra till nästa steg i kampen mot covid-19 i samverkan med regionen och övriga aktörer, säger Rasmus Ahlin, VD för MACC Scandinavia. 

Vår verksamhet planeras att ske på sex orter i Skåne – Malmö, Arlöv, Helsingborg, Ängelholm, Hässleholm och Kristianstad. Startdatum för vårt uppdrag är beräknat till mitten/slutet av januari och även om inga tider kan bokas in ännu, är arbetet med att förbereda för starten redan i full gång. Bevaka vår sida www.covidvaccinering.com för uppdateringar och boka din tid via 1177 när bokningen öppnar.

Är du läkare, sjuksköterska eller undersköterska och vill vara med oss som anställd på del- eller heltid är du välkommen att skicka din intresseanmälan till personal@maccab.se. Vi och alla de vi indirekt skall skydda behöver din hjälp!