Till toppen

Tjänster

Sjukvård som finns men inte syns

Du bestämmer klädkoden!

Personal  med sina gröna uniformer och klumpiga väskor kan ibland kännas både stelt och malplacerat. Därför har vi nu utvecklat en tjänst där vår duktiga personal smälter in i mängden genom att matcha evenemangets klädkod. Om det behövs kommer hjälpen att ges med precis samma utrustning och kunskap som om vi haft vanlig uniform på oss.

Räddningsberedskap på event

Ute i fält

Din trygghet är det viktigaste för oss!

MACC Event Safety tillhandahåller räddningsbilar, brand- och räddningspersonal. Vårt arbete består främst i att skapa trygghet och säkerhet genom närvaro av erfaren räddningspersonal som erbjuder kvalitativ beredskap. Detta kan kompletteras med sjukvård eller ambulansberedskap som en helhetslösning för dig och ditt event.

VIP-sjukvård

VIP-sjukvård är en tjänst som i första hand riktar sig till den offentliga sektorn, myndigheter, diplomatbesök eller andra internationella besök i Sverige.

Produktförsäljning

Vi arbetar med försäljning och uthyrning av hjärtstartare, första hjälpen- och övrig sjukvårdsutrustning till arbetsplatser och offentlig miljö. För er säkerhet utbildar vi också dig, dina vänner, kollegor, föreningar och andra grupper i hjärt- och lungräddning (HLR) samt första hjälpen. Alla våra HLR-instruktörer är sjukvårdsutbildade.

Ambulanssjukvård

Helhetslösning för ambulanssjukvård

Våra ambulanser kan bokas för event och försäkringstransporter. Även en rad övriga uppdrag och bemanning hos landsting och privata leverantörer av ambulanssjukvård. Dessa bemannas alltid med av beställaren önskad kompetens.

Eventsjukvård

Sjukvård där den behövs!

För oss på MACC Scandinavia är det viktigt att du känner dig trygg! Såväl på event som i vardagen. Vårt arbete består av att skapa trygghet och säkerhet genom närvaro av högutbildad sjukvårdspersonal som erbjuder kvalitativ sjukvård. I detta ingår även ambulanssjukvård.